Hvem er vi? Om 2parts ApS
  • MERE OM 2PARTS

    2parts ApS er en virksomhed med speciale i sourcing af kundespecifikke emner.

VORES PROFIL

2parts arbejder med global sourcing. Global sourcing betyder søgning efter og anskaffelse af varer overalt i verden. Det er helt åbenlyst en god mulighed for at forbedre konkurrenceevnen for vores kunder.

2parts er til stadighed på opsøgende arbejde, for at finde de mest kvalificerede fabrikker og processer, hvor end de måtte findes. Kort fortalt skal vore fabrikker leve op til de samme kvalitetskrav, som vores kunder stiller til de danske fabrikker.

2parts arbejder endvidere med fuld sporbarhed på materialer i form af certifikater og eventuelle mærkninger af emnerne.

SAMARBEJDSPARTNERE

Alle vores samarbejdspartnere har egen værktøjsproduktion, hvilket giver en totalløsning fra én og samme leverandør. Dette sikrer en smidig, effektiv og hurtig gennemløbstid fra ordre til udfaldsprøver og igangsætning af serieproduktion, hvor 2parts vil fremstå som en professionel og seriøs sparringspartner.

KUNDER

Vores kunder er lokaliseret i hele Europa inden for brancherne: proces-, pumpe-, maskin- og møbelindustrien, grossister, bygge & anlæg og agro.

PRODUKTION

2parts arbejder med serieproduktion i store og små serier. Vi har løbende fokus på videreudvikling og optimering, der sikrer en smidig og effektiv produktion.

KVALlTET OG KONTROL

2parts stiller store krav til kvaliteten. Ved opstart af nye emner udfærdiges en kontrolprocedure på hvert enkelt emne. Denne proces skal fremhæve vigtigheden af specifikke målsætninger og funktioner af det pågældende emne. Dette kunne være i form af kontrolværktøjer, kontrolskemaer eller en FPC. Vi har derved en kontinuerlig kontrol i produktionen, der sikrer en høj og ensartet kvalitet.

DOKUMENTATION

I form af materialecertifikater og kontrolskemaer.

LEVERINGSSIKKERHED

2parts indgår i tæt dialog med vores kunder om ønsket levering. Det være sig antal styk, leveringsfrekvens, min/max beholdninger, bufferlager, eller faste leveringstidspunkter. 2parts arbejder ud fra en målsætning om at 95% af serieleverancerne skal leveres til aftalt tid.

CE-MÆRKNING

I august 2016 blev 2parts godkendt til at levere CE mærkede produkter til bygningsindustrien.