Privatlivspolitik - 2parts.dk

Cookies og privatlivspolitik.

  1. Formål

Formålet med 2parts persondatapolitik er at forklare, hvilke data vi indsamler, og hvordan vi behandler og beskytter de indsamlede personoplysninger, og hvilke rettigheder du selv kan gøre brug af. 

De persondata vi gemmer om dig, omfatter udelukkende almindelige persondata, som f.eks. navn, arbejdsmail og arbejdstelefon. Yderligere for virksomheder omfattes også virksomhedens navn, adresse og cvr-nummer. Vi opbevarer og bruger disse informationer for at vi er i stand til at give den bedst mulige service og for at opretholde et godt samarbejde.

Såfremt du har spørgsmål eller henvendelser relateret til behandlingen af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysningerne findes i sidste afsnit. 

2.Cookies

Når du anvender 2parts hjemmeside, registreres dine standardindstillinger på hjemmesiden i en cookie. En cookie er en mindre tekstfil, som har til formål at huske tidligere adfærd. Vær opmærksom på, at ingen af vores cookies indeholder personoplysninger om hverken dig eller andre. 

  1. Logstatistik

For hvert besøg på www.2parts.dk indsamles statistisk data, som kan give et billede af, hvor mange besøgende hjemmesiden har haft, hvor de kommer fra, og hvilke dele af hjemmesiden der besøges mm. Der behandles ingen personoplysninger i forbindelse med logstatistik. 

Formålet med indsamlingen af statistiske oplysninger er hovedsageligt at skabe øget brugervenlighed, samt at måle effektivitet på hjemmesiden.

  1. Sikkerhed

2parts har implementeret en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, for at beskytte dine personoplysninger mod misbrug. Helt konkret er der truffet foranstaltninger, som beskytter mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, at dine oplysninger fortabes eller forringes, eller at dine oplysninger kommer uvedkommende til kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med databeskyttelseslovgivningen. 

Alle de personoplysninger, vi behandler, er beskyttet af firewall. 2parts videregiver ikke personoplysninger til 3. part, ligesom det udelukkende er interne medarbejdere med arbejdsbetinget behov, der har adgang til personoplysninger.

Sikkerhedsforanstaltninger gennemgås løbende og revideres i overensstemmelse med den teknologiske udvikling. Derudover er samtlige af 2parts medarbejdere underlagt tavshedspligt, hvilket sikrer, at dine oplysninger behandles fortroligt.

  1. Dine rettigheder

Du kan til enhver tid henvende dig og anmode om at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi opbevarer

Du kan til enhver tid meddele os, at du ønsker dine data slettet fra vores arkiver. Dette gøres ved at sende en e-mail til info@2parts.dk eller ved at ringe til 2parts på telefon: 70 30 24 25

  1. Kontaktoplysninger

2parts kan som dataansvarlig kontaktes via følgende informationer:

2parts 
Vrøndingvej 2
8700 Horsens
Telefon: +45 70 30 24 25
E-mail: info@2parts.dk

 

Vil du ringes op af vores eksperter?

Vi ringer dig op inden for 48 timer. Har du spørgsmål, eller ønsker yderligere oplysninger om 2parts og vores kompetencer kan du også kontakte os her.

Vi behandler dine personoplysninger med omhu og efter gældende lovgivning. Se privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Kompetencer