Støbning & trykstøbning | Støbte emner i Aluminium | Hurtig levering
 • STØBNING

  Komplekse emner i sand-, voks-, kokille- og trykstøbning i forskellige metallegeringer.
HVAD KAN VI TILBYDE?

Hos 2parts ApS tilbyder vi fremstilling af komplekse emner i sandstøbning, voksstøbning, kokillestøbning og trykstøbning i aluminium og andre metallegeringer. Trykstøbning er en metode, der bliver brugt til serieproduktion i aluminium, og kvaliteten er i top, så emnet også kan anvendes direkte i den endelige konstruktion. Som navnet antyder presses metallet ned i avancerede forme under højt tryk, hvilket skaber ensartede emner af høj kvalitet.

FORDELE VED TRYKSTØBNING

 • Lav støbeemnepris
 • Ensartede emner med glat overflade
 • Trykstøbning i aluminium og andre metallegeringer
 • Velegnet til både større og mindre serier
 • Hurtig leveringstid

VI KLARER ALT FRA SIMPLE TIL KOMPLEKSE STØBNINGER

Hos 2parts ApS er vi specialister inden for trykstøbning og har gennem tiden serviceret et utal af kunder i forskellige brancher. Vi er leveringsdygtige i alt fra enkelte støbninger til komplekse støbninger med mange emner. Emnerne kan produceres i mange forskellige størrelser efter behov, og vi tilbyder desuden efterbearbejdning i form af eksempelvis spåntagning eller overfladebehandling samt eventuelt del- eller slutmontage.

KVALITETSSIKRING VIA TÆT KUNDEDIALOG

Når du vælger 2parts som samarbejdspartner kan du være sikkerhed på kvalitetsprodukter og fleksible løsninger. Vi sørger for et højt kvalitetsniveau via løbende dialog med vores kunder om alt fra, hvad der skal produceres, antal emner, leveringstidspunkter mm., så du er med i hele processen. Vi har kunder inden for mange forskellige brancher i hele Europa, herunder proces-, tog-, møbel-, anlæg- og agroindustrien, og vi kan med sikkerhed også finde den rette løsning til dig.

VIL DU HAVE ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

2parts ApS ønsker et højt niveau af gennemsigtighed overfor vores kunder, så har du spørgsmål til vores ydelser eller kompetencer, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Rin til 2parts ApS på 70 88 49 14 eller sende en mail med en skitse over opgaven til info@2parts.dk.

 

  Har du spørgsmål?

  Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger om 2parts og vores kompetencer, er du meget velkommen til at kontakte os.
  ×
  Menu
  Ring op
  Kompetencer