Stansning | Lave produktionsomkostninger | Hurtig levering
  • STANSNING

    2parts ApS tilbyder stansning med korte leveringstider.

HVAD KAN VI TILBYDE?

Har du behov for at få produceret komplicerede emner med mange eller avancerede hulmønstre, tilbyder 2parts stansning af høj kvalitet.

Vi er specialister i global sourcing af skræddersyede løsninger inden for produktion af emner til industrien. Og med et nøje udvalgt netværk af kvalitetsbevidste leverandører kan vi sikre, at du altid modtager enheder med udgangspunkt i de ønskede specifikationer, når du overlader dine opgaver inden for stansning i vores hænder.

STANSNING – EFFEKTIV PRODUKTION MED LAVE OMKOSTNINGER

Stansning kan enten erstatte eller komplementere laserskæring. Metoden egner sig især til hasteopgaver eller ved produktion af store kvantiteter af emner med komplicerede eller mange huller.

Desuden er stansning en metode med lavere produktionsomkostninger. Til dels på grund af den enkle opsætning – men også fordi metoden sikrer en optimal udnyttelse af materialerne og altså minimerer spild.

Overlader du dine opgaver inden for stansning til 2parts, er du oven i købet sikret endnu lavere omkostninger. Ved at outsource produktionen til samarbejdspartnere i både Danmark, Polen, Kina, Vietnam og Indien kan vi tilbyde særdeles konkurrencedygtige priser – dog uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

 

 

LØSNINGER AF HØJ KVALITET

Nok spiller omkostningerne en rolle, når du ønsker at få udført stansning. Men kvalitet og finish vægter lige så højt – hvis ikke højere. Derfor har vi udvalgt vores producenter med omhu, ligesom vi løbende fører kontrol med produktionen hos vores leverandører. 2parts kundekreds tæller kvalitetsbevidste virksomheder i hele Europa, som stiller høje krav til produktionen, og derfor stiller vi også krav til vores samarbejdspartnere.

Vi har siden 2016 været godkendt til at levere CE-certificerede produkter til industrien, og du har således garanti for en produktion, der overholder EU’s lovkrav. Vi leverer således certificerede og mærkede løsninger med fuld sporbarhed. Et samarbejde med os er således lig med såvel høj kvalitet som lave omkostninger.

KONTAKT 2PARTS FOR SPØRGSMÅL ELLER FORESPØRGSLER

Er du i tvivl om, hvorvidt stansning er den rette løsning til produktion af dine produkter, eller ønsker du blot et tilbud på en specifik opgave, kan du altid kontakte os hos 2parts og høre nærmere.

Vi er specialister i emner til industrien, og vi leverer løsninger til en bred vifte af brancher. Derfor har vi også stor forståelse for de mange unikke behov, og ethvert samarbejde med os tager ligeledes udgangspunkt i grundig dialog. Det betyder, at du altid er sikret en løsning, der imødekommer dine ønsker, når du kontakter os for at få udført stansning – uanset branche og behov.

Ring til os på 70302425

Skriv til os på info@2parts.dk