Pladebearbejdning | 2parts er specialister i forarbejdning
  • PLADEBEARBEJDNING

    Specialister i forarbejdning af specialopgaver i rustfrit og almindeligt stål.
HVAD KAN VI TILBYDE?

Har du behov for at få udført præcis pladebearbejdning til din produktion, kan vi hos 2parts tilbyde skræddersyede løsninger til konkurrencedygtige priser.

Som specialister i global sourcing kan vi håndtere både simple og komplekse ordrer, og du kan derfor altid kontakte os, hvis du har brug for pladebearbejdning – uanset hvor store eller små dine behov er.

PLADEBEARBEJDNING TIL KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

2parts er en virksomhed, der arbejder med global sourcing inden for pladebearbejdning, støbning og andre opgaver for industrien. Det gør vi for at kunne tilbyde vores kunder kvalitetsydelser til priser, der nemt kan konkurrere med priserne i en tilsvarende dansk produktion.

Vi stiller dog selvsagt store krav til kvaliteten af vores produktion, og vi samarbejder derfor kun med leverandører, der deler vores egne og vores kunders kvalitetskrav. Det er en målsætning, at du som kunde modtager den samme kvalitet i dine produkter, når du vælger os, som hvis du valgte en producent i Danmark.

Derfor udvælger vi løbende de mest kvalificerede samarbejdspartnere, ligesom vi arbejder med kontrol af vores produktion. Dermed er du altid sikret en høj og ensartet kvalitet, når vi udfører pladebearbejdning for din virksomhed.

CE-MÆRKET PLADEBEARBEJDNING

Vi er specialister i forarbejdning af specialopgaver i rustfrit og almindeligt stål samt i aluminium. 2parts tilbyder pladebearbejdning i godstykkelser fra 1mm - 5mm. Vi kan udskære, valse, bukke og forme emnerne efter behov, ligesom vi også kan tilbyde laserskæring, stansning og andre services inden for pladebearbejdning.

Emnerne kan være halvfabrikata eller færdige opsvejste pladeemner og konstruktioner. Vi tilbyder del- eller fuldmontage specialpakket i kundeemballage samt labels – eventuelt mærket med stregkoder. Vi tilbyder typisk også emnerne overfladebehandlet i form af pulverlakering, galvanisering, polering, anodisering, bejdsning eller glasblæsning, hvis du ønsker det.

Vi tilbyder pladebearbejdning af emner som filterhuse, udluftninger, små tanke, tragter og units, maskinrammer, bygningsbeslag, monteringsbeslag, flanger, bundplader etc. Som din leverandør af pladebearbejdning kan vi altså tilbyde en løsning, der imødekommer lige netop dine krav og behov.

I august 2016 blev 2parts godkendt til at levere CE-mærkede produkter til bygningsindustrien. Det er din garanti for, at produkterne altid overholder EU-lovgivningen, når du bestiller pladebearbejdning hos os.

Læs også om vores ydelser inden for laserskæring i metal.

PLADEBEARBEJDNING I TÆT DIALOG MED KUNDEN

Hos 2parts indgår vi altid i tæt dialog med vores kunder for at kunne levere skræddersyede løsninger, der matcher krav til leveringsfrekvens, kvantitet og leveringstidspunkt.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for pladebearbejdning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os på 70302425

Skriv til os på info@2parts.dk