Kokillestøbning | Høj kvalitet hos 2parts
  • KOKILLESTØBNING

    2parts tilbyder kokillestøbning med korte leveringstider.
HVAD KAN VI TILBYDE?

Ønsker du emner med hårde og slidstærke overflader, tilbyder 2parts ApS kokillestøbning af høj kvalitet – og til konkurrencedygtige priser.

Vi specialiserer os i sourcing af kundespecifikke emner for industrien, og vores netværk omfatter ligeledes en bred vifte af professionelle samarbejdspartnere med egen værktøjsproduktion. Det muliggør en totalløsning fra én og samme leverandør, ligesom du får mulighed for at få udført kokillestøbninger til lave omkostninger. Og da vi løbende kontrollerer produktionen, er du også sikret en ensartet og høj kvalitet.

KOKILLESTØBNING TIL INDUSTRIEN

Kokillestøbning er en produktionsmetode, som muliggør masseproduktion af emner med en høj tæthed. Dermed bliver overfladen hård og slidstærk, samtidig med at kernen bliver vibrationsdæmpende.

Metoden bliver udført med hydrauliske støbemaskiner, som gør det muligt at styre formens fyldning og metallets afkøling. Mens overfladen afkøles hurtigt, afkøles kernen langsomt. Det er den proces, der giver kernen dens vibrationsdæmpende kvaliteter, og som bevirker, at overfladen bliver hård og kun kan bearbejdes ved slibning.

Hos 2parts tilbyder vi kokillestøbning af metalemner med afsæt i dine ønsker og krav til specifikationer, ligesom vi også tilbyder at polere og overfladebehandle.

KVALITETSSIKREDE LØSNINGER INDENFOR KOKILLESTØBNING

Hos 2parts ønsker vi at sikre en høj kvalitet i vores produkter, der er på lige fod med den, du oplever hos danske producenter. Derfor arbejder vi med fuld sporbarhed på materialerne, ligesom vi udfærdiger kontrolprocedure på emnerne ved opstart.

Ikke mindst fører vi kontrol med produktionen og dokumenterer produktionsprocessen i form af kontrolskemaer og materialecertifikater. Vi er desuden godkendt til at levere CE-mærkede produkter til industrien, og du er derfor garanteret, at emnerne overholder aktuel EU-lovgivning, når vi leverer løsninger inden for kokillestøbning til din virksomhed.

Samtidig stræber vi efter at tilbyde vores kunder fleksible og skræddersyede løsninger, der matcher deres behov. Derfor tager ethvert samarbejde udgangspunkt i en tæt dialog samt den enkelte kundes specifikke krav.

Et samarbejde med 2parts er altså din garanti for kvalitetssikrede produkter og kundespecifikke løsninger.

KONTAKT OS FOR SPØRGSMÅL ELLER ET TILBUD

Har du spørgsmål til kokillestøbning, eller ønsker du et tilbud på en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte os.

2parts samarbejder med kunder i mange forskellige brancher – lige fra proces-, pumpe- og maskinbrancherne over møbelindustrien til virksomheder inden for byg og anlæg. Vi søger kontinuerligt at optimere og videreudvikle for at gøre det muligt for vores kunder at få samlet alle deres behov for bearbejdning hos én og samme underleverandør – uanset om de har brug for kokillestøbning eller en anden løsning.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger om 2parts og vores kompetencer, er du meget velkommen til at kontakte os.
×
Menu
Ring op
Kompetencer