Dybtræk | Vi tilbyder dybtræk i stål, rustfrit stål & aluminium | 2parts.dk
 • Dybtræk

  DYBTRÆK

  Komplekse dybtræk til konkurrencedygtige priser.

HVAD KAN VI TILBYDE?

Hos 2parts tilbyder vi levering af komplekse dybtræk til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder emner fra dybtræk i stål, rustfrit stål og aluminium i godstykkelser fra 1mm – 8mm og i mange forskellige udformninger. Vi samarbejder med stabile, professionelle og specialiserede leverandører, der er i stand til at foretage alt fra simple til meget komplekse og avancerede dybtræk, hvor efterbearbejdning er påkrævet. Efterbearbejdning af emnet kan fx være svejsning, spåntagning, glødning og overfladebehandling.

Vi tilbyder emner som:

 • Pumpehuse
 • Ventilhuse
 • Cylindere
 • Membraner
 • Bundkar
 • Beskyttelseshætter

STÆRKE OG HOMOGENE EMNER MED DYBTRÆK

Når man laver emner med dybtræk, er der tale om en koldformningsproces, hvor udgangspunktet ofte er plademateriale. Emnerne, der ofte er lavet i stål eller andre metaller, formes under tryk i et specialværktøj designet til opgaven. Fordelene ved dybtrækmetoden er mange, hvoraf den mest essentielle er det stærke og homogene emne, der bliver produceret. Pladebearbejdede emner er et solidt alternativ til svejsede eller støbte emner.

KUNDESERVICE I FOKUS

Hos 2parts lever vi af glade og tilfredse kunder, og vi går derfor langt for at opfylde vores kunders behov. Vi har gennem tiden varetaget mange opgaver for faste kunder, og vi sikrer et højt kvalitetsniveau gennem grundig dialog. Ved hver eneste opgave indgår vi i tæt dialog med vores kunder om alt fra ønsker og krav til leveringsfrekvens, leveringstidspunkter og lignende. Vi ønsker at være din foretrukne samarbejdspartner, hvad enten du er i maskin-, møbel-, grossist, anlægs-, agro, proces- eller pumpebranchen.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD HOS 2PARTS

Hos 2parts sigter vi efter at være et så gennemsigtigt firma som muligt, og vi kommer derfor med glæde med et uforpligtende tilbud på vores opgave. Vi er leveringsdygtige til mange forskellige brancher og til konkurrencedygtige priser. Vil du vide mere om dybtræk eller vores andre ydelser, er du velkommen til at ringe til os på 70 30 24 25 eller sende en mail til info@2parts.dk.

Ring til os på 70302425

Skriv til os på info@2parts.dk